lørdag 15. januar 2011

Nurkene kjole på lille nurk

Lille nurk er jo bare 7 mnd så kjolen er selvsagt litt stor ( den er str 1 år +) er hun ikke skjønn vel?

skjønne skjønne nurket til mamma:)


Dommen er vel at jeg nok trenger litt mer trening ang sying:) Kjolen var fin den altså, er egentlig ganske fornøyd, men hetta .....he he den er ikke så mye å snakke om. Eg fant nemlig ut under sy prossessen at eg sko ha knapper i siden oppe ved halsen. Og godt var jo det for ellers hadde ikkje lillenurk fått den over hode. Men det eg ikkje hadde tenkt på var jo at eg sko ha hetta på, for eg sko jo liksom sy ein Nurkene alvekjole. Og som alle vet har jo dei hette :) Et lite problem siden at hetta burde vært festet foran over skuldrene og der hadde jeg jo trykk knappar. Humm what to do??? Eg e veldig god på sånne Reordor felgen løysningar som eg kalle det. ( egentlig betyr det bare lite planlagte, utprøvde ideer som eg bare hoppe inn i uten å ha testa om det funke først) 

Men som sagt så blei derfor hettås bruk så som så, men den e jo fine å se på jaffal. Så derfor blie hettå asså bara te pønt på denna kjolen. 
Men neste gong så får eg det te:)

3 kommentarer:

  1. Superfin kjole! Du er så flink og kreativ!

    SvarSlett
  2. Tusen takk for hyggelige kommentar på bloggen min :0)
    Som jeg har vist på innlegget er det et "easy" mønster.... så den er ikke så vanskelig å få til. Mye fint du lager og viser her inne :0)

    SvarSlett